Odiaze Nederland - www.odiaze.nl

Producten

De architectuur van deze luidspreker combinatie voldoet aan hoge eisen op akoestisch gebied. Zij excelleert in een naadloze overgang van het midden- en hoog- frequentiespectrum van de staande luidspreker met het laag van de baspeaker Hieraan dankt de combinatie haar eigen en originele karakter. Ook in esthetisch opzicht harmonieert de luidspreker met de rest van het interieur.

Het weergaveniveau gaat niet gepaard met een imponerende verschijning, omdat de woofer zich in het onderste gedeelte van de luidspreker bevindt en vlak ligt.

De solide kast is gebouwd van 22 mm MDF waar een innovatie aan is toegevoegd: met zand gevulde holtes in het onderste gedeelte, waar de druk van de lage tonen het grootst is. De met zand gevulde holten dragen bij aan de stijfheid, het neutrale karakter en de inertie van het systeem.

De middentonen hoorn, onder een hoek van 15° gemonteerd, is zo gevormd dat hij een asymmetrische ontkoppeling tot stand brengt ten opzichte van het frontpaneel. De gegoten aluminium kast dient voor het spreiden van de lage tonen en biedt een grote stijfheid vrij van resonanties en verbetert de ontkoppeling ten opzichte van de vloer.

Conische spikes werken het geheel perfect af